Metric
Hub de proiectare

Despre noi

Despre Metric space

Metric Space este o echipă de tineri profesioniști, cu experiență de peste 10 ani în domeniul proiectării construcțiilor,care oferă servicii complete de arhitectură și urbanism, inginerie structurală și design de interior.
Ne desfășurăm activitatea cu preponderenta în Cluj-Napoca, România, dar prin proiectele noastre am reușit să deservim clienți din toată țara si nu numai. Dorim în continuare să facem echipa cu clienții care ne împărtășesc principiile și viziunea, cărora le punem la dispozitie experiența și creativitatea noastră, pentru a ajunge la cel mai bun rezultat.

Servicii complete de proiectare:
Având o experiență notabilă în toate procesele de proiectare a construcțiilor, Metric Space este implicat activ în a furniza clienților următoarele servicii:
Arhitectură
Urbanism
Inginerie structurală
Design și arhitectură de interior
Obținerea autorizațiilor de construire/desființare
Obținerea de avize, acorduri și autorizații de specialitate 
Consultanță tehnică avizată

Calitate în serviciile prestate
Ne recomandă cei peste 10 ani de experiență, cu peste 400 proiecte realizate, din care majoritatea finalizate, sute de clienți și colaboratori multumiți și obiecte de arhitectură și amenajări interioare ce aduc un plus de valoare spațiului construit. 

Comunicare:
Înca de la începutul proiectului oferim o atenție deosebită în realizarea temei de proiectare, prin care, clientul poate să ne transmită cerințele și ideile sale față de obiectiv, totodată primind de la noi informații esențiale pe baza experienței noastre în domeniu. 
Credem cu tărie în necesitatea unei cunoașteri reciproce între client și architect ca o contribuție importantă la procesul de proiectare  avand ca scop un rezultat care va răspunde cerițelor și nevoilor acestuia.
Pentru a livra la timp un produs de calitate, insistăm pe o strânsă colaborare cu toate specialitățile implicate în proiect. Prin corelarea tuturor specialităților și colaborarea cu autoritatile ne asigurăm un proces corect și eficient de lucru. 
Asistența continuă:
De la cercetarea soluțiilor posibile și susținerea lor în comisii specializate  pana asistență tehnică de șantier, de la deplasare la sit sau comunicare directă cu executantul, până la serviciu de management de șantier, toate sunt servicii pe care echipa noastră le asigura clientilor.
Cum :
Ne-am dezvoltat un sistem detaliat de urmărire pentru toate proiectele care ne oferă control și eficiență.
Firma păstrează în mod controlat un numar limitat de proiecte pentru a menține un grad mai înalt de implicare, contribuție și supraveghere în cadrul proiectelor a tuturor membrilor echipei, astfel menținându-se un nivel ridicat de calitate a serviciilor și implicit a proiectelor realizate.  

Utilizam cea mai recenta tehnologie de proiectare asistată și modelare 3D care ne ajuta să ilustram în mod realistic viitorul obiectiv.  De asemenea, utilizăm tehnologia BIM împreună cu colaboratorii nostri pentru realizarea unui produs de arhitectură complet, optimizat structural și din punct de vedere al instalațiilor.

Arhitectura de interior este de asemenea abordată prin utilizarea de programe specializate de modelare și randare pentru a transmite clar și cât mai realist viziunea noastră asupra spațiului interior. 
Suntem o echipă competentă creată în jurul unor principii și valori precum calitate, simț estetic, ingeniozitate și inovare, muncă și progres pe care dorim să le transmitem clienților și colaboratorilor noștri prin proiectele care ne leagă.


Echipa Metric Space

ADELINA BOLDOR
Arhitect
ANDREI VLAD STIRB
Arhitect
CRISTIAN CANTOR
Arhitect
IONUT ABRUDAN
Inginer
MIHAI MARCU
Arhitect
MIHAI MATEI
Arhitect
RALUCA VACARESCU
Arhitect
STEFANIA POPA-COZMA
Arhitect